Ameliyatsız Estetik ve Cilt Bakım İşlemleri İle Yaza Hazırlanın!

 
Ameliyatsız Estetik ve Cilt Bakım İşlemleri İle Yaza Hazırlanın!

"Yazın gelmesiyle hanım veya adam fark etmeksizin değişim arzusu hepimiz için başlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, herkesin rahatça yaptırabileceği küçük dokunuşlarla ameliyatsız güzel duyu işlemlerini sizler için derledi."

Zamanla cildimiz çevresel ve genetik faktörlerden etkilenir. Cilt çeşitli faktörlerden etkilenir ve zamanla canlılığını kaybeder. Cilt için en zararı dokunan unsur güneş ışığıdır. Çevresel ve genetik faktörlerin zararı dokunan tesirleri yaşla birlikte belirginleşir. Cilt yapısı bozulabilir, donuk görünebilir, komedonlar gelişebilir ve kırışıklıklar derinleşebilir. Bu ve buna benzer sorunları gidermek için minik dokunuşlarla cilt gençleştirilebilir.

Dolgu uygulaması

Genellikle yüz bölgesinin kütlesinin azalmaya başladığı bölgeler için tercih edilir. Derin kırışıklıkların, dudak, burun ve elmacık kemiklerinin belirginleştirilmesi ve göz çevresindeki çukurların tedavisinde kullanılır.

Cilt gençleştirme işlemleri

Cilt gençleştirme işlemi yüz ve vücuda uygulanır. Nemlendirici aşılama, mezoterapi, PRP, kimyasal peeling yardımıyla kişilerin şikayetleri ortadan kaldırılır. Uygulanacak prosedürler ayrı ayrı planlanır ve takip edilir.


Kırışıklık tedavisinde genellikle ilk tercihtir. Kaşları kaldırmak, çene hattını belirginleştirmek ve inceltmek için kullanılabilir. Ayrıca migren ve aşırı terleme hastalıklarının tedavisinde de botoks yöntemi kullanılmaktadır.

Minimal cilt gençleştirme

Minimal cilt gençleştirme yöntemi çoğu zaman ameliyatsız bir işlemdir. Bu nedenle birçok avantaj sunmaktadır. Bu, anestezi ve dikiş olmamasının en büyük faydasıdır. Diğer programlara bakılırsa zamandan tutum etmek ve günlük hayatınıza geçinmek oldukca kolaydır. Uygulamanın tesirleri kısa süre içerisinde görülebilmekte, bu sayede kişiler istedikleri görünüme kolaylıkla kavuşabilmektedir.


Yorumlar

Yorum Gönder