G Noktası Büyütme Nedir, Nasıl Uygulanır?

 

G Noktası Büyütme Nedir

"Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz, G noktası büyütme ve G-shot aşısı nedir, nasıl uygulanır sizler için anlattı."


G noktası büyütme nedir?


G noktası büyütme, fazlaca azca aidat ile cinsi tatmini artıran nispeten hızlı bir vajinal gençleştirme prosedürüdür. Öğle molasında bile uygulanabilen bu prosedür, cinsi deneyimin artması için G noktasının uyarılmasını çoğaltmak için uygulanır. Prosedür, kollajen veya bireyin saflaştırılmış otolog dokusu kullanılarak gerçekleştirilebilir. İkincisi seçilirse, enjekte etmek için vücudun evvelinde belirlenen bir bölgesinden az oranda yağ alınabilir. Kollajen veya otolog doku ön vajinal duvarına enjekte edilir ve peşinden günlük aktivitelere geri dönülebilir.


Prosedür çok hızlıdır, kişiyi yaşamına hemen geri dönebilir ve tedaviden sonrasında cinsi ilişki için bekleme süresine ihtiyaç yoktur.


G noktası eşeysel tadı nasıl artırır?


Çok kolay bir prosedürdür, hatta basit bir uygulama olmasına karşın, G noktası büyütme birçok kadın için çok etken sonuçlar sağlayabilir. Bu metot, G noktasının boyutunun ve hassasiyetinin, orgazmın ve cinsel aktivite zevkinin artmasına destek sunar. Tedavinin tesiri kalıcı değildir, bu nedenle büyütme işleminin belirli aralıklarla tekrarlanması icap eder.


G-shot aşısı nelerdir?


G-shot, artan cinsel duyarlılık ve eşeysel zevk için G noktasının hassasiyetini artıran kozmetik bir prosedürdür. Hyaluronik asit bazlı enjeksiyonlar, vajina duvarının G noktasındaki hassasiyetini artırarak daha rahat vajinal orgazm ve daha yoğun orgazm sağlamak için kullanılır. G noktası amplifikasyonu, cinsel aktivite deneyimlerini iyileştirmek için diğer vajinal gençleştirme prosedürleri yada erojen bölge enjeksiyonları (klitoris için O-shot benzer biçimde) ile beraber kullanılabilir.


G-shot prosedürü hangi sorunları tedavi eder?


G-shot prosedürü için ülkü aday, doruğa ulaşmakta zorluk çeken kadınlardır. Ağrılı cinsel ilişki yada düşük libido şeklinde muayyen cinsi işlev bozuklukları için tedavi arayanlar için G-shot önerilmez.


G-shot prosedürü sonrası cinsel ilişki dahil bütün düzgüsel aktivitelere işlemden dört saat sonrasında dönülebilir.


G-shot prosedürünün sonuçları derhal ayrım edilir ve tipik olarak dört ay sürer. Sonuçlar bireyler içinde büyük farklılıklar izah edebilir.

Yorumlar

  1. Genital bölge rahasızlkları ile hangi doktor ilgileniyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder